Blog oktober; “Woonmaand”

Knipper gerust nog eens met je ogen. Want inderdaad, dat stukje tijdsbestek dat je zojuist voorbij zag flitsen was inderdaad dat wat je dacht dat het was; de oktober woonmaand. Bij Woonzooi staan natuurlijk álle dagen, weken en maanden in het teken van in- en exterieur en vieren we altíjd een woonfeestje. Maar vooruit, dol als we zijn op fijne interieur reuring doen we graag mee aan zoveel leuks! Dat we en passant naar onze eigen handzetten en hatsaflats direct uitsmeren richting november. Wij vieren geen feestjes, wij doen aan festivals zullen we maar zeggen.

Zoals ieder jaar staan er weer een aantal mooie (herfst)trends voor de deur. Fijne sferen om je huis herfst- en winterproof mee te maken. Zodat je nu, en straks tijdens de donkere dagen, lekker cosy binnen kunt vertoeven in een prettige omgeving. En voor iedereen zit er wel iets van zijn of haar gading tussen. Voor de liefhebbers van de stijl Natuurlijk met zijn kleuren groen, (oker)geel, terracotta en bruinen zijn er bij Woonzooi bijvoorbeeld de prachtige handgemaakte vazen van Dutz collection in verschillende groentinten. Er zijn fijne kussens met prachtige organische prints en aan woonaccessoires in de kleur geel ontbreekt het in de leukste interieursnoepwinkel ook nooit. Vul het geheel aan met een paar van de mooie groen-moet-je-doen planten die we hebben staan en je bent weer helemaal het heertje. Of vrouwtje. Of X.

Wil je het over een andere boeg gooien dan is Intensief misschien iets voor je. Intense kleuren combineer je met zwart en goud. Denk aan dieppaarse-, warme rode- en donkergroene tonen. Plaats kussens met textuur en een rijke uitstraling, wikkel je in een stijlvolle plaid. Ontsteek sfeervolle kaarsen en geniet van de weldaad van je casa.

Lekker ontsnappen aan de stress en drukte van alles dag? Ga dan voor de trend Ontspanning. Rust is gegarandeerd met dit kleurenpallet van blauw-, roze-, en paarsige tinten. We hebben de meest fantastische mooimakers in deze kleuren in de winkel. Combineer dit met een paar mooie takken met onze niet van echt te onderscheiden zijde bloemen, brand een van de fijne geurkaarsen en je woont heerlijk Zen!

Kom je er toch niet helemaal uit met de kleuren, trends of combinaties; relax wij staan altijd voor je klaar om je de helpende hand te bieden! Liefs Carmen! #maakhetmooimetwoonzooi