Blog december; “Hé ho let’s go 2019!”

Nu Chris Rea eindelijk op de plaats van bestemming is aangekomen, Mariah haar stembanden en onze oren een jaartje rust zal gunnen en Wham de skihut niet meer uitkomt is het tijd voor Het Grote December Gebeuren. Ik heb het hier natuurlijk over een moment van reflectie. Om terug te kijken op, en even stil te staan bij het oude jaar en een blik vooruit te werpen op dat wat zal komen.

In de winkel hebben we in de gezellige decemberdagen menig klant in gezelschap van met liefde uitgezochte en feestelijk ingepakte mooimakers het pand zien verlaten. En natuurlijk niet alleen in december maar ook in de rest van het jaar. Zelf vinden wij niets leuker dan inkopen gezellig in te pakken, dat geeft tenslotte zo leuk weg, en daar dachten de medeondernemers in de straat hetzelfde over. Nu hebben wij niet voor de hele straat de boel ingepakt, thank god, maar had De Leukste Winkelstraat van Nederland de afgelopen tijd zijn eigen Inpakhuis. Hier konden klanten van deelnemende winkels hun cadeautjes mooi laten inpakken. Zo vibreerde er ook in de laatste maand van het jaar in de knusse winkelstraat een heerlijke energie en een gevoel van “samen zijn we leuker.” En daar zijn wij logischerwijs dol op. Want bij online bestellingen krijg je zoveel leuks, denk ook aan de sfeervolle straatverlichting, kerstkoortjes, persoonlijke aandacht en vrolijke muzakjes tenslotte niet. Ook in het nieuwe jaar zal De Zwanestraat, en natuurlijk ook Woonzooi, de bezoekers blijven verrassen. In de leukste interieursnoepwinkel hebben we met het oog op de nieuwe collectie de winkelinrichting de afgelopen tijd wat aangepast. Zo is er o.a. iets meer ruimte gecreëerd voor de kleding. Want ook in het nieuwe jaar zal er, naast de interieurpronkstukken, een fantastische kledingcollectie binnenkomen met mooie ontwerpen en fijne materialen. Om het gebeuren extra in het zonnetje te zetten hebben we hier en daar de winkelverlichting ook nog even gepimpt. Man man man en vrouw vrouw vrouw, het lijkt wel feest! De winkel is straks helemaal spic en span voor een nieuw jaar!

Persoonlijk kijk ik in volle tevredenheid terug op een mooi jaar. Ik ben gezond van lijf en leden, ben privé verhuisd naar een fijn plek, heb een mijlpaal verjaardag én het leven gevierd en bruis van energie. Weet me omringd door een aantal prachtige vrienden en andere lieverds die alles nóg mooier maken en het geheel extra glans geven. Voor mij kan het afgelopen jaar niet meer stuk. Ik kijk dan ook vol enthousiasme en vertrouwen uit naar 2019; dat het voor ons allen maar een fantastisch, gezond en liefdevol jaar mag worden! Heb het goed, liefs Carmen.