Blog September: “Rock die herfst!

Handen omhoog voor iedereen die bij thuiskomst na de vakantie ook altijd een teug lucht opsnuift en denkt; “oke, mijn huis ruikt goed, groen vinkje aan.” Daarna de eerste wasjes in de machine mietert, met de verzamelde post neerploft en tot de ontdekking komt dat ie ineens in het donker zit. Om 18.30 uur wel te verstaan. Welkom thuis, welkom to the real world. En in die wereld staat de herfst voor de deur. De tijd van bepakt en bezakt rondfietsen terwijl een wolkbreuk je als ideaal mikpunt heeft gespot en je doorgelopen mascara je de looks van Alice Cooper geeft. Dit in combinatie met de hairdo van Iggy Pop. De horror. Hoe is het toch überhaupt mogelijk dat de zomer altijd tien maanden korter duurt dan de herfst, lente en zomer bij elkaar?! Zeg maar dag tegen de hangmat en de zomerse cocktails, je zongebruinde snoet en het met zonder jas naar buiten. Welkom in de druiltijd.
Maar goed, als we dan toch verplicht binnen moeten zitten dan wel graag volgens de laatste trend. Und hop, zo gaat het tussen de buien door richting de verfboer om links en rechts een muurtje in de casa van een nieuw kleurtje te voorzien. Worden meubels van links naar rechts geschoven en kom je tot de conclusie dat die kale vloer toch ook niets is. En dat er op het gebied van vloerkleden, kussens en andere aankleding wel iets mag gebeuren.
Hoera voor het feit dat we Woonzooi hebben! Place to be om de mooiste interieurpareltjes te scoren. Zoals bijvoorbeeld accessoires die aansluiten op de laatste trend met de prachtige kleuren als flessengroen en aubergine, goudaccenten en parelmoer. We nemen dit seizoen afscheid van de pasteltinten en kiezen voor warmere en expressievere kleuren. Gebruikte materialen hebben een rijke en luxe uitstraling en vormen een spannende combinatie. Klinkt het allemaal iets te heftig? Houdt het gewoon dicht bij jezelf. Mix en match een en ander met zaken die je nog thuis hebt. Of nog beter; geef je tijdens de vakantie gescoorde vondst een leuke plaats in huis. Mooi gegroepeerd versterken diverse vormen elkaar alleen maar. Een ideale manier om tijdens de druildagen van je vakantiegevoel na te genieten! Voel je lekker met Woonzooi!